LAND VAN ZAND 9 t/m 11 juni 2017

Dit voorjaar strijken we neer in het Brabantse land, onder de rook van de Efteling. Het is geen sprookje, het is echt waar.

Op een steenworp afstand ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Voor de mountainbikers ligt er een parkoers van 25 of 40 km.

De camping ligt vlakbij het dorpje Kaatsheuvel. We hebben een eigen grasveldje met voldoende plek voor onze tenten, caravans, campers en onze geliefde 4-wielers. Behalve stroom en sanitair is er verder weinig spannends te vinden. Gewoon no-nonsense, passend voor de club.

Renault 4 x 3

Programma

Vrijdag
In de middag/avond aankomst op de camping.
‘s Avonds wordt gevuld met om 20:00 uur de algemene leden vergadering (ALV), daarna gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje. Sterke verhalen met sterke drank dus.

Zaterdag
Uiteraard de traditionele rondrit. Dit maal door het gevarieerde Brabantse landschap. Heide, bossen, weilanden en dorpjes. De rit is max 80 km lang.
Onderweg vallen de nodige punten te verdienen voor de Trofee. Laat Google maar thuis.
In Kaatsheuvel is de mogelijkheid om bij een supermarkt de laatste inkopen te doen voor de gezamenlijke, doch individueel geregelde, barbecue. Voor / tijdens de barbecue vindt de prijsuitreiking plaats van de rondrit. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar toch: die Trofee op de schouw……

Zondag
Het programma van de zondag is zo geheim dat, op het moment van schrijven, zelfs de organisatie het nog niet weet. Maar dat komt helemaal goed.

Gegevens Camping:

Minicamping Bernehoeve
Bernsehoef 9
5171 PJ Kaatsheuvel
T: 0416-273207
camping@bernehoeve.nl
www.bernehoeve.nl

Schrijf je nu in vóór 25 mei 2017

Aanmeld formulier:

Inschrijven in helaas niet meer mogelijk.

LET OP! Is je aanmelding verzonden? Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

  • IBAN: NL37 ABNA 0593 5100 11
  • TNV: RVVC
  • Betalingskenmerk: LAND VAN ZAND + je naam

Bij voorbaat dank!

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website