RVVC voorjaarsevenement Aan de voet van de Holterberg 31 mei t/m 2 juni

Het duurt niet lang meer voor we weer kunnen kamperen! Je kan je vanaf nu inschrijven voor het Holterberg-evenement!
En uiteraard is alleen op zaterdag deelnemen mogelijk en helemaal gezellig.

We verblijven aan de voet van de Holterberg op camping De Heidebloem. Hier hebben we een veld voor ons alleen, met sanitair om de hoek. Ook kunnen we de groepsruimte gebruiken. Een ideale plek voor een gezellig weekend, omgeven door veel groen.

Wil je alleen de rondrit op zaterdag meedoen, en eventueel mee barbecuen? Dat kan uiteraard ook. Goed om te weten: de BBQ-spulletjes zelf even meenemen.

Dit is het programma:

Vrijdag 31 mei: Aankomst in de middag en ‘s avonds de ALV. Er is ruim tijd voor gezelligheid met de andere Vrijbuiter Vrienden.

Zaterdag 1 juni: In de ochtend (rond 11.00 uur) start de rondrit over de schitterende Sallandse Heuvelrug. De Holterberg is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt hiervan. Dat betekent genieten van leuke dorpjes, cultureel erfgoed en mooie uitzichten. En uiteraard levert de rondrit gepuzzel op, met kans op leuke prijzenpaketten.

Zondag 2 juni: We zijn op dit moment nog bezig met een programma voor de zondag. Meer daarover later!

Al met al een leuk evenement dat je niet mag missen. Dus meld je snel aan. Een rallybord krijg je erbij als je aanmelding uiterlijk 22 mei binnen is.

Adres camping:

De Heidebloem Recreatie
Oude Deventerweg 8
7448 RL Haarle gem. Hellendoorn

https://www.deheidebloemrecreatie.nl/

Direct inschrijven voor dit evenement?

Naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Hieronder kun je selecteren hoe je je wilt aanmelden. Het is ook mogelijk om alleen op zaterdag 1 juni2024 te komen om de rondrit te rijden. Ook dan graag aanmelden om verzekerd te zijn van een rallybord.

*Selecteer hier hoe je je wilt aanmelden (Verplicht)

Eventuele opmerkingen:

Wilt u meer weten over de verwerking van deze gegevens, raadpleeg dan ons privacy statement.

LET OP! Is je aanmelding verzonden?

Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:
IBAN: NL 52 RBRB 0706 4852 11
TNV: RVVC Betalingskenmerk:
RVVC voorjaar 2024 + je naam

Nieuwjaarsreceptie 2024

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2024!

Ook in 2024 organiseert de Renault vrienden vrijbuiter club weer verschillende leuke evenementen. De data van de evenementen in 2024 zijn inmiddels bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

Het twee provincie evenement – 8-9-10 september 2023

Het najaarsevenement van de RVVC vindt plaats op 8, 9 en 10 september 2023.

Nationaal-Park-Drents-Friese-Wold

De camping waar wij zullen verblijven tijdens dit evenement ligt exact op de provinciegrens tussen het prachtige Drenthe en Friesland. Vandaar dat dit evenement de toepasselijke naam ‘het twee provinciën evenement‘ heeft gekregen!

Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan de route voor de rondrit die zaterdag wordt verreden, ook de rest van het programma is nog niet helemaal bekend. Maar, wij kunnen alvast wel melden dat koken op de vrijdagavond niet hoeft!

lees meer»

Wegen die naar Leiden leiden – Voorjaarsevenement Leiden – 2-4 juni 2023

Wegen die naar Leiden leiden

In Zuid-Holland zijn er alleen maar steden te bezoeken. Na Rotterdam in 2019 is het nu tijd voor Leiden.

In het noorden van Zuid-Holland, tegen Noord-Holland aan, aan de noordoost rand van Leiden, heeft de organisatie een hele gezellige kleine camping gevonden, die vlot toegang biedt tot zowel de oude stad, als ook tot uitgestrekte wateren met bijzondere namen als “Het Joppe”, “Spriet”, “Zweiland”, “Norremeer”, “Kever”, etc.

Welke kant het uitgaat tijdens het evenement, blijft nog een verrassing.

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2023

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2023!

lees meer»

NAJAARSEVENEMENT 9-10-11-SEPTEMBER 2022 WEST-FRIESLAND

NAJAARSEVENEMENT 9-10-11-SEPTEMBER 2022 WEST-FRIESLAND

Na 6 jaar is het weer eens tijd om ons mooie West-Friesland te bezoeken
West-Friesland is de regio in het noorden van de provincie Noord-Holland, omsloten door de West-Friese Omringdijk en in het noorden begrensd door Wieringermeer en Zijpe. Aan de westkant wordt de grens gevormd door Kennemerland en aan de zuidkant door Beemster en Schermer.
Als organisatie is dit ons 3e RVVC-evenement en met deze ervaring en onze kennis van de omgeving gaan we er weer een prachtig evenement van maken.

lees meer»

Velkommen til Nyborgerlant!

Zoals in de aankondiging al te lezen was gaan we dit voorjaar naar het Nyborgerlant, en wel van 10-12 juni 2022. We hopen dat er al genoeg onderzoek is gedaan naar de ins & outs van deze omgeving! Dan zijn jullie er ook wel achter gekomen dat er erg weinig over te vinden is. Nou, het zit zó:

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2022

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2022!

Ook in 2022 organiseert de Renault vrienden vrijbuiter club weer verschillende leuke evenementen. De data van de evenementen in 2022 zijn inmiddels bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

Najaarsweekend 10 tot 12 september 2021.

Wederom gaan we kamperen in het mooie Brabant, dit op 10, 11 en 12 september 2021. Nu eens niet naar de bossen van Oisterwijk of de Loonse en Drunense duinen, maar het echte Brabantse boerenland. We zijn te gast op Camping Weidezicht in het Brabantse Eersel.

lees meer»

Voorjaarsevenement 2021, de Achterhoek.

Beste RVVC leden,

Goed nieuws!

Zaterdag 29 mei 2021 hebben wij een fantastische rondrit door de Achterhoek voor jullie voorbereid. Een rondrit die anders is dan anders. We rijden niet alleen langs de mooiste plekjes van noordwest Achterhoek, maar zullen ook regelmatig stoppen bij de mooie kastelen die dit deel van de Achterhoek rijk is.

lees meer»

Najaarsevenement 2020, Rechtdoorzee!

Op 11, 12 & 13 september 2020 zal het najaarsevenement van onze Renault club plaats gaan vinden!

Dit is dan ook hét moment om jullie uit te nodigen voor het najaarsevenement. En bovendien het eerste RVVC-evenement ooit in Flevoland.

Flevoland, wat kunnen we daar verwachten? Aan het vertrouwde recept veranderen we niets: gezelligheid, een rondrit en barbecue.

lees meer»

Anderhalvemeter-evenement 6-7 juni 2020

Waarde RVVC leden,

Om in deze tijden toch de ware RVVC-sfeer te proeven, hebben we, met dank aan David, een alternatief voorjaarsevenement bedacht. Overigens hebben we met de versoepeling van de maatregelen bekeken of een evenement in juli 2020 zou kunnen, maar we schatten dit te onzeker in.

lees meer»

Voorjaarsevenement 2020 afgelast

Waarde RVVC-leden,

Als bestuur van de RVVC wilden wij even wachten op de persconferentie van de premier van 21 april aangaande het advies voor het houden van
evenementen.

lees meer»

Rechtdoorzee – !!!uitgesteld!!!

Dit is hét moment om jullie uit te nodigen voor het eerste evenement van 2020. En bovendien het eerste RVVC-evenement ooit in Flevoland. Maar, corona…

Voorjaarsevenement 2020 afgelast

Zoals in dit bericht al te lezen is (LINK) is het voorjaarsevenement 2020 afgelast. Hierdoor komt het “Rechtdoorzee, Flevoland evenement” niet te vervallen, maar deze wordt wel verplaatst.

Wanneer het evenement plaats zal vinden is nog onbekend. Zo snel er meer duidelijkheid is worden de leden hiervan uiteraard op de hoogte gebracht d.m.v. een nieuwsbrief. Daarnaast komt dit uiteraard ook op onze website te staan.

Nieuwjaarsreceptie 2020

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2020!

Ook in 2020 organiseert de Renault vrienden vrijbuiter club weer verschillende leuke evenementen. De data van de evenementen in 2020 zijn inmiddels bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

De Heechste tiid evenemint

Hallo vrijbuiters,

Het is bijna zover, nog even en dan mogen jullie koers zetten naar het o, zo mooie Fryslan, voor weer een altijd gezellig evenement van de RVVC. Wel op 6, 7 en 8 september en waarschijnlijk voor velen van ons al een paar dagen eerder.

Wij hebben een mooie camping gevonden bij het pittoreske dorpje Heech, onder de rook van Sneek. Camping Poelzicht ligt aan de Palse poel en grenst aan natuurgebied de Pine polder. Voor de nieuwsgierigen onder ons: www.campingpoelzicht.nl.

lees meer»

Koperen jubileum evenement in Rotterdam

Inschrijving voor het RVVC Voorjaarsevenement 2019 nu open!

Beste leden,

Het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor het voorjaarsevenement dat dit jaar plaatsvindt in Rotterdam, van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni. Omdat de donderdag voorafgaand aan het evenement Hemelvaartsdag is hebben verschillende leden aangegeven een dag eerder te willen komen (30 mei). Met de Stadscamping Rotterdam is afgesproken dat die mogelijkheid er is. Uiteraard moet er dan wel voor de extra dag worden betaald.

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2019

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2019!

Ook in 2019 organiseert de Renault vrienden vrijbuiter club weer verschillende leuke evenementen. De data van de evenementen in 2019 zijn bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

RVVC Najaarsevenement – 7 t/m 9 september 2018

Najaarsevenement 2018Het najaarsevenement van de RVVC in het weekend van 7/8/9 september 2018, de Zeeuwse Delta, gaat plaatsvinden in het mooie en historie-rijke Zeeland. Onderaan het bijzondere bouwwerk de Brouwersdam ligt het plaatsje Kamperland, waar we overnachten bij Boer Jan op de Five Star Farm camping (www.fivestarfarm.nl). Voor de minder ervaren vrijbuiters zijn er ook glamping plaatsen te huur (https://www.farmcamps.nl/provincie-zeeland.html). Op de camping zijn er veel activiteiten voor de jongere leden!

lees meer»

Het ReuzenweekenTT 1, 2 en 3 juni 2018

Het eerste RVVC evenement van 2018 (Het ReuzenweekenTT) gaat plaatsvinden in het prachtige Drenthe. Onze overnachtingsplek is op camping Voscheheugte in Mantinge. Deze camping ligt temidden van oeroude heidegronden, sprookjesachtige eikenbossen, uitgestrekte stuifzandgebieden, zeldzame hoogveengebieden en verborgen

Trekkershut in DrentheDaarbij is het werkelijk een topcamping, met een beoordeling van 9,5 op Zoover. Kijk vooral eens op hun website en zie ook wat voor bijzondere trekkershutten ze gebouwd hebben. En welke klassieke caravans en campers je kan huren.

Avondeten op vrijdag is gemakkelijk geregeld, met het RVVC-menu in het eethuisje op de camping.

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2018

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2018!

Ook in 2018 organiseert onze Renault club weer verschillende evenementen. De data van de evenementen in 2018 zijn bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

Vechtdal Evenement 1, 2 en 3 september 2017

Ha RVVC’ers,

de Hoogenkamp OmmenOp het najaarsevenement van 1, 2 en 3 september heten we jullie van harte welkom in een fraai stukje van de mooie provincie Overijssel, het Vechtdal.

Wij zijn te gast op De Hoogen Kamp van de familie Kodden, een boerencamping die een aantal van jullie kent van het overnachten voor Oh Oh Renault.

De Overijsselse Vecht is de grootste van de kleine rivieren in Nederland. De bron ligt in het Duitse Münsterland en ten noordwesten van Zwolle vloeit de rivier over in het Zwartewater.

lees meer»

LAND VAN ZAND 9 t/m 11 juni 2017

Dit voorjaar strijken we neer in het Brabantse land, onder de rook van de Efteling. Het is geen sprookje, het is echt waar.

Op een steenworp afstand ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Voor de mountainbikers ligt er een parkoers van 25 of 40 km.

De camping ligt vlakbij het dorpje Kaatsheuvel. We hebben een eigen grasveldje met voldoende plek voor onze tenten, caravans, campers en onze geliefde 4-wielers. Behalve stroom en sanitair is er verder weinig spannends te vinden. Gewoon no-nonsense, passend voor de club.

Renault 4 x 3

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2017

Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2017!

Ook in 2017 organiseert onze Renault club weer verschillende evenementen. De data van de evenementen in 2017 zijn bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

Het jubileum evenement 2, 3 en 4 September 2016

Het jubileum evenementHet jubileum evenement staat voor de deur. We pakken lekker uit dit keer, natuurlijk omdat we 10 jaar bestaan.

We staan weer op camping Halfweg in Hoogwoud, waar we 10 jaar geleden begonnen zijn met de Renault Vrijbuiter Vrienden Club.

Nu willen we dat vieren met dit evenement.

Programma:

lees meer»

Utrechtse Heuvelrug evenement 3 t/m 5 juni 2016

utrecht_evenement_2016In het weekend van 3 t/m 5 juni 2016 wordt het voorjaarsevenement van onze Renault Club deze keer op de Utrechtse Heuvelrug gehouden.

In dit mooie, bosrijke en heuvelachtige gebied wordt het een weekend voor de echte autoliefhebber.

lees meer»

Nieuwjaarsreceptie 2016

renault_16_2016Beste Leden,

Namens het bestuur van de RVVC, alvast de beste wensen voor 2016!

Ook in 2016 organiseert onze Renault club weer verschillende evenementen, de data voor de evenementen van 2016 zijn bekend en kunnen genoteerd worden in de agenda!

lees meer»

In de Olie deur ‘t veen 11,12 & 13 september 2015

VeenparkHet najaarsevenement van de RVVC staat in teken van olie en veen (het In de Olie deur’t veen evenement). Deze delfstoffen worden gewonnen in Zuid-Oost Drenthe. Het gebied van de oliewinning,  het hoogveen en het laagveen liggen voor een deel in Drenthe maar ook gedeeltelijk in Duitsland. Wij gaan dan ook overnachten bij onze oosterburen!

 

De camping is gevestigd in het Duitse dorpje Twist, wel één hele kilometer over de grens! We hebben hiermee wel een primeur voor onze Renault club; we kunnen hier namelijk spreken over het eerste echte internationale evenement! ;)

lees meer»

Betuwe Evenement 5 t/m 7 juni 2015

In het weekend van 5 t/m 7 juni hebben we het voorjaarsevenement van onze Renault club, dit keer in de Betuwe. We hebben een mooie camping gereserveerd in Maurik, in het hart van de Betuwe aan de Neder-Rijn.

 

club-renault-evenementHet programma in het kort

  • Vrijdag 5 juni: aankomst op de camping; bedje klaarmaken en bijkletsen. ’s Avonds is er de jaarlijkse ledenvergadering. Hierna zullen we het bijkletsen voortzetten.
lees meer»

RVVC Nieuwjaarsreceptie 11 januari 2015

 

Beste mensen,

Namens het bestuur van de RVVC, Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2015!

Dat we ook dit jaar maar een goed en gezond jaar mogen hebben met een aantal leuke en gezellige Renault evenementen, en… Uiteraard organiseert de RVVC ook dit jaar weer de nieuwjaarsreceptie.

lees meer»

Evenement “de Alde Feanen” 12/14 september 2014

Het Fryslânevenement vindt plaats in het watersport dorp Earnewâld. Dit leuke dorp, thuisbasis van één van de 14 SKS skûtsjes, is door de jaren vrij gebleven van massaal toerisme.

friesland-welkomIn de dorpskern zit een supermarkt en er zijn diverse eetgelegenheden op loopafstand van de camping. Een prima restaurant en een goede snack bij Adema behoren tot de mogelijkheden. Het terras aan de haven bij Wester is zeker een aanrader. De camping is voorzien van een schone, natte groep met toiletpapier en er kan gedoucht worden zonder een muntje.

De campingwinkel is voorzien van kakelverse eieren (handig voor Siera en Moud) en er kunnen verse broodjes worden besteld voor de volgende ochtend.

lees meer»

Voorjaarsevenement Groesbeek 13-14-15 juni 2014

Beste vrijbuiter vrienden,

Het voorjaarsevenement 2014 van onze club zal gehouden worden op 13, 14 en 15 juni 2014 op camping Klein-Amerika te Groesbeek. Groesbeek ligt onder de rook van Nijmegen tegen de Duitse grens.

 

Het programma voor zover bekend is:

lees meer»

RVVC Nieuwjaarsreceptie 12 januari 2014

 

Beste mensen,

Namens het bestuur van de RVVC, Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2014!

Dat we ook dit jaar maar een goed en gezond jaar mogen hebben met een aantal leuke en gezellige Renault evenementen, en… Uiteraard organiseert de RVVC ook dit jaar weer de nieuwjaarsreceptie.

lees meer»

Het Baggerevenement 13, 14, 15 september 2013

Zoals we allemaal in onze aardrijkskundelessen op de lagere school hebben geleerd is Sliedrecht bekent om de baggeraars. Dit was en is nog steeds een florerende bedrijfstak binnen het maritieme gebeuren. Hoewel we in het najaar niet kamperen in Sliedrecht (omdat daar geen camping is en onze achtertuin te klein is) zullen we tijdens de rondrit er wel doorheen rijden en ook een bezoek brengen aan het baggermuseum. Dit is voor jong en oud zeer de moeite waard. Vandaar de naam van het evenement: “BAGGEREVENEMENT”

Wat net zo de moeite waard is, is de “Alblasserwaard”. Het zuidelijkste en mooiste stukje van het “Groene hart” met leuke dorpjes, een ooievaarsdorp, natuurlijk de molens van Kinderdijk (wereld erfgoed) en vele andere bezienswaardigheden. Verder kan Sjannien jullie nog veel meer vertellen over dit mooie stukje Nederland want zij is hier geboren en getogen.

lees meer»

Boven Groningen-evenement 31 mei, 1 & 2 juni 2013

Het aankomende voorjaarsevenement 2013 gaan we met onze Renault club naar de provincie Groningen.
Wij hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk leden uit het gehele land (en Belgiē) afreizen naar één van de 2 noordelijkste provincies van Nederlan

lees meer»

Oh Oh Renault Ommen 25 mei 2013

Beste Leden,

Ook onze Renault club de RVVC zou dit jaar vertegenwoordigd zijn bij het evenement Oh Oh Renault in Ommen.
Wij zullen hier staan met een stand om onze Club te promoten. Onze stand zou door een aantal leden van onze club de gehele dag bezet worden.

12e editie Oh Oh Renault

Voor de 12e editie van Oh Oh Renault worden speciaal de verschillende Renault Carbrio modellen onder de aandacht gebracht, daarnaast is er natuurlijk een verzameling oldtimer en Jongtimer Renaults te vinden van 20 jaar en ouder.

lees meer»

RVVC Nieuwjaarsreceptie 13 januari 2013

Dit jaar word de nieuwjaarsreceptie van onze Renault club gehouden in Giethoorn!
Dit zal plaatsvinden op 13 januari aanstaande.

lees meer»

Evenement Het Grensgeval evenement 14 15 16 september 2012

De locatie voor her najaarsevenement van onze Renault club is letterlijk een grensgeval. Exact op de grens van Nederland en België ligt camping ‘ t Noewe Brook. De camping is net over genomen en nog een beetje back to basic . Toiletgebouwen zijn een beetje verouderd, maar wel schoon. Maar ouderwets kamperen is voor onze club natuurlijk geen probleem !

lees meer»
© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website