Anderhalvemeter-evenement 6-7 juni 2020

Waarde RVVC leden,

Om in deze tijden toch de ware RVVC-sfeer te proeven, hebben we, met dank aan David, een alternatief voorjaarsevenement bedacht. Overigens hebben we met de versoepeling van de maatregelen bekeken of een evenement in juli 2020 zou kunnen, maar we schatten dit te onzeker in.

Daarom presenteert het bestuur van de RVVC met trots het: “Doe-het-zelf-stay-
safe-corona-quarantaine-evenement”, kortweg het anderhalve meter evenement. 
Een flink aantal rondritten uit de rijke historie van de RVVC zijn verzameld en opnieuw beschikbaar gesteld. Het idee is dat een ieder op zaterdag 6 juni en/of zondag 7 juni 2020 een of eventueel meerdere rondritten op eigen houtje rijdt, waarbij we toch met zijn allen verbonden zijn via de groeps-WhatsApp. Zo kunnen we geheel volgens de corona-regels van tegenwoordig de mooie tijden herbeleven en met elkaar delen. 
Vragenlijsten kunnen overgeslagen worden en voor eventuele spelletjes langs de route mag een eigen invulling gevonden worden, bijvoorbeeld het nadoen van een foto van de rondrit van toen, zoals die op de fotopagina op de website staan. De mooiste verslagen worden natuurlijk in de Uitlaatklep gepubliceerd en uit de binnengekomen verslagen kiest het bestuur een winnaar voor de bokaal!

Ter info: En het Flevo-evenement? Dat schuift naar het najaar 2020: 11-13 september 2020. In het voorjaar 2021 gaan we dan naar de Achterhoek.

Meld je optijd aan om verzekerd te zijn van een rallybord!

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website