RVVC Najaarsevenement – 7 t/m 9 september 2018

Najaarsevenement 2018Het najaarsevenement van de RVVC in het weekend van 7/8/9 september 2018, de Zeeuwse Delta, gaat plaatsvinden in het mooie en historie-rijke Zeeland. Onderaan het bijzondere bouwwerk de Brouwersdam ligt het plaatsje Kamperland, waar we overnachten bij Boer Jan op de Five Star Farm camping (www.fivestarfarm.nl). Voor de minder ervaren vrijbuiters zijn er ook glamping plaatsen te huur (https://www.farmcamps.nl/provincie-zeeland.html). Op de camping zijn er veel activiteiten voor de jongere leden!

Programma Zaterdag:

Op de zaterdag, zal onze rondrit hopelijk het toeristische deel van de omgeving links laten liggen en ons leiden langs de mooie historische plekjes die het gebied te bieden heeft. Naast het met lokale muziek doorspekte spelelement behoren een rustieke strandwandeling ook tot de doelen.

Programma Zondag:

Een bezoek aan het bijzondere bouwwerk de Brouwersdam mag natuurlijk niet ontbreken. Hierbij zijn er ook nog mogelijkheden om het werkeiland Neeltje Jans te bezoeken, op eigen gelegenheid. Als je er toch bent, wil je er ook wat vanaf weten!

Graag tot ziens in Zeeland!

De camping

Five Star Farm
Baas Huisweg 11
4493 NE Kamperland

 

 

Meld je direct aan!

(inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk)

 

LET OP! Is je aanmelding verzonden? Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

  • IBAN: NL37 ABNA 0593 5100 11
  • TNV: RVVC
  • Betalingskenmerk: RVVC najaar 2018 + je naam

Bij voorbaat dank!

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website