NAJAARSEVENEMENT 9-10-11-SEPTEMBER 2022 WEST-FRIESLAND

NAJAARSEVENEMENT 9-10-11-SEPTEMBER 2022 WEST-FRIESLAND

Na 6 jaar is het weer eens tijd om ons mooie West-Friesland te bezoeken
West-Friesland is de regio in het noorden van de provincie Noord-Holland, omsloten door de West-Friese Omringdijk en in het noorden begrensd door Wieringermeer en Zijpe. Aan de westkant wordt de grens gevormd door Kennemerland en aan de zuidkant door Beemster en Schermer.
Als organisatie is dit ons 3e RVVC-evenement en met deze ervaring en onze kennis van de omgeving gaan we er weer een prachtig evenement van maken.

De plek waar we ons tent- en caravankamp gaan opslaan is op de gezelligste kleine camping van Noord-Holland, vlakbij Enkhuizen: Camping de Gouwe Stek (www.degouwestek.nl). De camping heeft een breed aanbod, waarvan het blotevoetenpad de bekendste is. Dus kom vrijdag op tijd of blijf zondag wat langer om de sensatie van dit pad mee te maken.
Voor het weekend hebben we een veld gereserveerd waar we met z’n allen gezellig bij elkaar kunnen staan. We hebben voor de zaterdag een prachtige, uitgestrekte rondrit uitgezet met voor elk wat wils. Op het programma staan: wat behendigheid, koffie met gebak, een museumbezoek, een lunchtasje en een puzzelelement. En bovenal natuurlijk lekker cruisen in je Renault.

PROGRAMMA

Vrijdag: aankomst, kom op tijd dan kan het blotenvoetenpad nog genomen worden (+/- 1,5 uur). Vrijdagavond mooi an zitte.

Zaterdag: de rondrit
We willen starten in 2 groepen, wat vroeger dan normaal, vanaf 9 uur kunnen de eersten starten
De eerste stop is een museum waar een rondleiding tot de mogelijkheden behoort. Dit museum wordt gerund door mensen met een beperking. Zij verzorgen verzorgen de huisgemaakte appeltaart met koffie.

Zaterdagavond
Na de rondrit is het tijd om gezellig met z’n allen wat vlees, door u zelf geregelde BBQ, te verschroeien. Als iedereen zijn mond leeg heeft kunnen we overgaan naar de prijsuitreiking van de rondrit. Daarna is er genoeg te bespreken onder het genot van een borreltje

Zondagochtend
Koffie bij Lisa ’s corner
We gaan rond 10.30 in de rijstaan om met z’n allen naar het mooiste museum van Nederland te vertrekken. Hier bent u vrij om te doen en laten wat u wilt.

De camping is voor de weekendkampeerders gereserveerd van vrijdag t/m zondag. Mocht u eerder willen komen of later weg willen vertrekken neem dan contact op met de camping.
Op de camping zijn ook diverse mooie verblijfplaatsen voor de mensen die niet willen /kunnen kamperen, maar wel aanwezig willen zijn. Reserveren noodzakelijk. Dit kan zelf geregeld worden met de camping

Camping De Gouwe Stek
www.degouwestek.nl
De Gouw 11
1611 BS Bovenkarspel
Tel: 0651317258
info@degouwestek.nl

We heten jullie van harte welkom in het mooiste stukje van Nederland.

Tot binnenkort!
Team West-Friesland,
Jaap en Jan Hein Wagenmaker

west-friesland-vlag

plaatsengids.nl/west-friesland
Bekijk deze site voor een indruk van West-Friesland

Schrijf je direct in voor het najaarsevenement !

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

LET OP! Is je aanmelding verzonden? Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

IBAN: NL 52 RBRB 0706 4852 11
TNV: RVVC Betalingskenmerk:
RVVC voorjaar 2021 + je naam

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website