Voorjaarsevenement 2021, de Achterhoek.

Beste RVVC leden,

Goed nieuws!

Zaterdag 29 mei 2021 hebben wij een fantastische rondrit door de Achterhoek voor jullie voorbereid. Een rondrit die anders is dan anders. We rijden niet alleen langs de mooiste plekjes van noordwest Achterhoek, maar zullen ook regelmatig stoppen bij de mooie kastelen die dit deel van de Achterhoek rijk is.

evenement de achterhoek

Verder is het ditmaal een echte puzzelrit. Door de leuke opdrachten en activiteiten is het een dagvullend programma. En o ja, er is appeltaart en de lunch is ook inbegrepen. Dat kan niet op toch?

Helaas is er ook minder goed nieuws. Nadat wij jullie vorig jaar niet konden ontvangen in de door ons zo geliefde Achterhoek, hoopten wij vurig dit jaar wel een volledig evenement te kunnen organiseren.

De hoge besmettingscijfers en de maatregelen rondom COVID-19 gooien echter roet in het eten. Het blijkt helaas niet mogelijk om eind mei een kampeer evenement op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Dat vinden wij echt onwijs jammer.

Maar om het leed enigszins te verzachten dus een dagvullende rondrit. Start tussen 9.00 – 11.00 uur Marsweg 115-3 7202AT Zutphen Hier ontvang je de route, het rallybordje en uiteraard koffie/thee en appelgebak.

Wij hebben ons best gedaan de rondrit volgens de RIVM maatregelen te organiseren. Wij vragen jullie deze ook in acht te nemen. Er zijn tijdens de rondrit verschillende stops waar gelegenheid is om bij te praten.

Oh en wij beloven dat wij ooit nog eens een volledig Achterhoek evenement zullen organiseren. Dan ontdekken we graag samen met jullie het andere deel van de Achterhoek. Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten!


Of zoals ze in de Achterhoek zeggen:

“Hol de bene d’r onder en de gang d’r in en doe het heanig an!”

Ronnie & Ingrid
Willem & Ingrid
Menno & Maureen


Let op! Meld je aan voor 21 mei 2021, dit om verzekerd te zijn van een rallybord.

Aanmeldformulier

Inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.


LET OP! Is je aanmelding verzonden? Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

IBAN: NL 52 RBRB 0706 4852 11
TNV: RVVC Betalingskenmerk:
RVVC voorjaar 2021 + je naam

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website