Najaarsevenement 6, 7 & 8 september 2024

Wat een geweldig najaarsavontuur staat de leden van onze Renault oldtimer club te wachten! Van 6 tot en met 8 september 2024 zal het RVVC najaarsevenement plaatsvinden, ditmaal in het prachtige Limburg. Deze keer hebben we iets heel speciaals in petto voor onze Renault-liefhebbers.

Het najaarsevenement vindt plaats op de charmante Camping Peelweide, een locatie die bekend staat om haar gastvrije sfeer en uitstekende faciliteiten. Gelegen in het groene hart van Limburg, biedt deze plek een perfecte uitvalsbasis voor ons evenement, met tal van mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten in de buitenlucht.

https://www.peelweide.nl/

 

Renaultoloog 2024

Naast de gezelligheid op vrijdag, de rondrit en de barbecue op zaterdag belooft de zondag dit keer ook een hoogtepunt te worden met een speciale Renaultoloog bijeenkomst. Hoewel het traditionele Renaultoloog Festival dit jaar niet doorgaat, biedt het alternatieve evenement, de ‘Meeting & Markt’ in Evertsoord, een unieke kans voor alle deelnemers om samen te komen.

Op 8 september kunnen bezoekers genieten van een markt waar je bijzondere Renault items kunt vinden, van onderdelen tot memorabilia, naast een ontmoeting met andere liefhebbers die de passie voor Renault delen.

De Meeting & Markt zal niet alleen een plek zijn om te kopen en te verkopen, maar ook een gelegenheid om verhalen uit te wisselen, tips te delen en natuurlijk om onze prachtige oldtimers in al hun glorie te bewonderen. We moedigen iedereen aan om (al) hun geliefde Renault(s) mee te nemen en deel te nemen aan deze bijzondere dag.

Bereid je voor op een weekend vol met vriendschap, plezier en de liefde voor Renault. We kijken er naar uit om iedereen in september te zien en samen mooie herinneringen te maken! Mis dit unieke evenement niet en markeer de data alvast in je agenda. Tot dan!

 

Aanmelden

Voor nu is aanmelden voor het najaarsevenement 2024 nog niet mogelijk. Alle leden ontvangen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging via e-mail. We adviseren je om je inbox en onze website goed in de gaten te houden, zodat je direct kunt inschrijven zodra dit mogelijk is.

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website