Het jubileum evenement 2, 3 en 4 September 2016

Het jubileum evenementHet jubileum evenement staat voor de deur. We pakken lekker uit dit keer, natuurlijk omdat we 10 jaar bestaan.

We staan weer op camping Halfweg in Hoogwoud, waar we 10 jaar geleden begonnen zijn met de Renault Vrijbuiter Vrienden Club.

Nu willen we dat vieren met dit evenement.

Programma:

  • Vrijdag: Op Vrijdag zullen geleidelijk de auto’s binnen druppelen, waar u een kleine uitleg en een tas met folders van bezienswaardigheden die u tijdens de rondrit kunt bezichtigen (op eigen kosten) krijgt, zodat u dit in alle rust kunt doornemen. Na wat geklets, zal men zijn of haar slaapplaats opbouwen.’s Avonds kunnen we lekker bijkletsen en borrelen in de clubtent. (wij hopen dat daar ook massaal gebruik van gemaakt word, de tent op en afbreken is veel werk, en laat dat niet voor niets zijn).

 

  • Zaterdag: (Lekker vroeg) opstaan en een bakkie halen, bij Lisa’s koffiecorner. Rond 10.30 willen we starten met de rondrit, dit keer in groepen van 10 auto’s, dit heeft te maken met het kleine museum waar we in groepjes een rondleiding en koffie met appeltaart krijgen, en dit is ongeveer een half uur van het startpunt. Daarna gaat de rondrit verder en hoeven we niet meer in groepjes verder. In Medemblik parkeren we onze auto en gaan we lopend verder, met vele vragen en eventueel een bezoek aan een museum, waarvan wij de folders al hebben uitgedeeld.
    In het stoommuseum, zijn er dit weekend ook bootjes op stoom aanwezig. Na het bezoek aan Medemblik gaan we verder met de rondrit.Voor het avondeten hoeft u niet te zorgen, dit wordt door onze gastvrouw heks Yvonne, in de Heksenketel gebakken. ( heeft u een dieet laat dit dan even weten).Als we ons buikje vol hebben gegeten, kunnen we gaan verhuizen naar de clubtent, om daar tot in de late uurtjes bij elkaar te zitten.

 

  • Zondag: De zondag lekker uitslapen, langzaam wakker worden, en kijken of er al koffie of thee is in de koffiecorner. Verder zijn we er nog niet helemaal uit, maar we blijven op de camping.

 

Het adres van de camping is:

rvvc-campingS.V.R. Mini-camping “Halfweg”
Yvonne en Job Klomp
Oosterboekelweg 4
1718 LN   HOOGWOUD (NH)
Tel: +31(0)226-35126
www.camping-halfweg.nl

Dus lieve mensen, zorg dat je erbij bent, om dit evenement samen met ons te beleven.

Geef u op door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Tot in september!
Het jubileumscomitè

 

Aanmeldformulier:

“Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk”

 

LET OP! Is je aanmelding verzonden? Dan verzoeken wij je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

  • IBAN: NL37 ABNA 0593 5100 11
  • TNV: RVVC
  • Betalingskenmerk: jubileum evenement + uw naam

Bij voorbaat dank!

© Copyright Renault Vrijbuiter Vrienden Club - Dit is een DatisMedia website